L’últim quart sentencia el Badalonès

0
    29

31/3/2015.- El Badalonès encaixa un parcial de 2 a 12 a l’inici del parcial definitiu després d’un partit igualat contra el tercer classificat.

La visita del Vedruna va començar amb alternatives constants al marcador i amb la defensa en estàtic sent la protagonista. Els dos equips van aprofitar les transicions en un igualat primer quart, 15-15.

Al segon, les defenses seguien dificultant l’anotació i el marcador només es va moure des dels tirs lliure i amb algun triple. Tot seguia igualat i fins i tot les  pèrdues de pilota es repartien. Empat a 26 al descans.

La segona part començaria pels dimonis amb una valuosa avantatge de 4 punts. Però el Vedruna va reaccionar amb un parell de triples. Amb l’empat a 38 tornava la igualtat.

La lesió muscular de Xavi Oña va descol.locar l’equip que en 3 minuts només va anotar un triple, 41-44.

El 2 a 12 a l’inici de l’últim quart van posar el partit molt complicat, conseqüència de la defensa en zona i el rebot ofensiu del rival, més una tècnica a Minguella per protestar, 43-56.

Jordi Giménez (20 punts) va tirar ofensivament de l’equip fins el 56-51 a falta de 2 minuts, però un triple del Vedruna va fer impossible acostar-se més i l’encert des dels tirs lliures van fer que marxessin de La Plana amb la victòria, 67-73.

Aquest dimecres, el Badalonès juga el partit endarrerit contra el Ripollet.

El Badalonès B manté el liderat

El filial segueix lluitant a Segona per l’ascens i aquesta setmana ha defensat la primera posició amb una victòria contra el Caldes.

El rival arribava en bona forma després dels últims resultats i va plantejar un partit amb treball constant, defenses alternatives i control del rebot ofensiu que li donava segones opcions.

El Badalonès anotava amb certa comoditat tot i no tenir un bon dia en triples, però amb molts problemes en defensa per aturar el joc del rival.

El partit estava empatat al descans i a la represa els triples mantenien el Caldes dins el partit.

Però quan el Badalonès va donar un pas endavant en defensa va poder obrir una escletxa que els donaria el control del partit fins el 77-67.

Després de l’aturada tocarà defensar liderat a la pista del Parets.