No poden amb New York (71-75)

0
    26

07/09/2015 – Les Minnesota Lynx d’Anna Cruz cauen en el duel de líders de la WNBA i veuen retallat el seu avantatge a la conferència Oest.

En el partit més esperat abans de la disputa del play-off, les New York Liberty es van endur la victòria del Target Center de Minneapolis. La franquícia que la passada temporada va propiciar el debut d’Anna Cruz a la WNBA decantaria el duel fent un brillant tercer quart.

Les Lynx, amb Maya Moore tornant a les pistes després de patir una lesió al rostre, s’endurien els dos primers quarts, tot i que el marcador es mantindria sempre molt ajustat (43-39).

New York agafaria el lideratge a la represa, aconseguint un contundent parcial de 4 a 20 que trencaria el control local. Amb el tercer acte finalitzat, les Liberty (59-63) podrien mantenir un avantatge mínim, tot i que Minnesota s’arribaria a situar per davant a cinc minuts per la conclusió (69-68).

Finalment, desaprofitant cinc de les vuit últimes possessions del duel, l’equip Anna Cruz veuria com una recuperació de Sugar Rodgers deixava el partit vist per sentència (71-75).

Els 23 punts de Maya Moore no serien suficients perquè les Lynx poguessin alçar-se amb la victòria. Anna Cruz tancaria el matx amb 6 punts, 1 rebot i 5 assistències en 34 minuts.

Aquesta derrota fa que Minnesota perdi part del seu marge al capdavant de la conferència Oest. Les Lynx són líders (21/11) a dos triomfs de Phoenix quan només resten dues jornades de fase regular (19/13).