…i Badalona va aparèixer al cara a cara entre Rajoy i Pedro Sánchez

  0
  47
  afp_20151214_210552790.jpg

  15/12/2015 – Tot i que el nom de la ciutat no va aparèixer explícitament, Rajoy s'hi va referir durant un dels seus arguments.

  Com ha succeït durant els darrers mesos des de les eleccions municipals, quan l’actual govern va sumar forces per assumir l’alcaldia en lloc del PP d’Albiol, Badalona va aparèixer ahir al cara a cara entre Mariano Rajoy i Pedro Sánchez. El president ‘popular’, tot i no dir explícitament el nom, es va referir a Badalona en una part del seu discurs en el que es referia a diferents reformes i lleis.

   

  “Hem suprimit més de 2.000 organismes autònoms i ens públics que creiem que no eren necessaris. I aquesta és una de les reformes que s’han de mantenir en el futur. Aquesta, la de la unitat de mercat, el finançament autonòmic i la reforma electoral, per a que la llista més votada a les municipals sigui qui assumeixi l’alcaldia i el partit del senyor Sánchez, per tal de treure alcaldies al PP, no se les doni a la CUP, que és el partit independentista de Catalunya”.

   

  La realitat de la política badalonina va acaparar molts titulars i, amb l’entrada d’Albiol al panorama nacional com a candidat al Parlament, l’altaveu de la situació es va fer molt més gran. El propi Albiol ha assenyalat ja desenes (pot ser més d’un centenar, fins i tot) de vegades el PSC per votar favorablement durant la investidura de Dolors Sabater, de Guanyem Badalona.