El Llefià reneix a Montcada (2-4)

0
    27
    IMG_5300.JPG

09/11/2015 – Toni Casulleras lidera la remuntada de la Unificació a la Ferreria, amb dos gols crucials per l’equip de Jordi Souto.

Després de dues jornades sense guanyar i l’oportunitat perduda contra el Tecnofutbol (1-4), el Llefià encarava la desena jornada al grup II de Segona Catalana obligada a vèncer al camp d’un dels pitjors equips de la categoria.

El Montcada, nou cuer, només havia sumat quatre punts en tota la temporada, tot i que després de caure contra el Tecnofutbol, el bloc de Jordi Souto no es podia refiar de ningú.

Als badalonins els tocaria patir de valent per tornar de territori vallesà amb un triomf, sobretot després que el Montcada s’avancés aprofitant la seva primera ocasió de perill. Joel (4’) perforaria la porteria de Jonathan Reyes només començar, obligant el Llefià a treballar contra el cronòmetre.

Tot i l’empat aconseguit per Pasquina (19’), abans del descans els verds es tornarien a posar per davant. Enric Capel faria el 2 a 1 pels vallesans (37’), resultat que es mantindria fins al descans (2-1).

Amb la Unificació en una situació realment compromesa, l’entrada al terreny de joc de Toni Casulleras canviaria el signe del partit. En només deu minuts sobre la gespa, l’atacant del Llefià en tindria prou per marcar dos gols (66’ i 71’) que li donarien la iniciativa a l’equip de Souto, el qual podria sentenciar gràcies al 2 a 4 anotat per Germán (90’).

Sens dubte, Casulleras seria l’estilet d’un Llefià que torna a la quarta plaça (20), només tres punts per sota del líder, l’Europa ‘B’ (23).

S’acaba la festa (2-1)

Al mateix grup II de Segona Catalana, l’espectacular ratxa de resultats del Lloreda arribaria al seu punt final en l’última jornada de competició. L’equip de Carlos López buscava el sisè triomf seguit al camp del Canyelles, objectiu que seria impossible d’assolir.

El bloc badaloní veuria com el rival assolia una renda àmplia durant els primers 25 minuts del duel (2-0), avantatge que el Lloreda no podria recuperar. Adrià Milà (21’) i Chavero (25’) situarien el 2 a 0 al marcador del Municipal de Canyelles i els blaus només podrien retallar amb un gol d’Anselmo abans del descans (39’).

Ja a la segona meitat, ni l’entrada de jugadors de refresc com Zeus, Jordi Marco i Conesa possibilitaria la remuntada del bloc de Carlos López. Després d’aquest resultat, el Lloreda veu tallada la seva ascensió i torna a la novena posició de la taula (16 punts).

Arriba la primera (3-2)

En un escenari poc esperat, el Pere Gol patiria la primera derrota de la temporada després de set jornades invicte al grup VI de Quarta Catalana. Els verds no podrien aprofitar l’empat del Montsant al camp de l’Atlètic Masnou per posar-se líders en solitari, ja que perdrien al Municipal de Premià de Mar (3-2).

El Badalona 1897 Águila, per la seva part, s’enganxa de nou a la lluita pel títol després de guanyar la UE Alella (2-4), situant-se tercer a només dos punts del Pere Gol (21) i a tres del Montsant (22), nou líder. Pel que fa al Bufalà, la Unió Esportiva cauria contra el filial del Badalona Sud (3-5) i continua ocupant la penúltima plaça de la taula (4).

Mentre al grup VI Pere Gol i Badalona 1897 Águila lluiten per ser primers, al grup XVI el Badalona Sud s’enduria el derbi contra el Sistrells (4-1). En darrer lloc, al grup XVII, el Rayo Badalona Sud podria sumar tres punts importants davant la PB Barcino (2-1), empatant així amb el quart classificat.