La defensa salva al líder

0
    44

9/11/2015.- Amb dues baixes i dos lesionats durant el partit la feina al darrera fa que el Sant Josep segueixi invicte. Victòria del Círcol i derrota de la Minguella contra l’Ubsa.

El líder apreta a lúltim quart

El Sant Josep va tenir un inici de partit complicat a Castellar. Els locals van sortir amb més empenta i van obrir una escletxa de 10 punts, 16-6.

Xavi González (22 punts) i Francesc Pascal (17 punts) van aguantar l’equip a la primera part i van aconseguir arribar al descans amb empat a 37.

El tercer quart va estar marcat per l’intercanvi de triples i al parcial definitiu, de nou pas endavant dels parroquials.

La defensa va ser la clau del partit, amb el domini al rebot de Pedro Cuesta i Àlex Molina. Gràcies a l’encert en tirs lliures es va arribar a la màxima diferència, 71-81.

Diego i Roureda eren baixa per aquest partit i Laguarda i Carceller es van lesionar durant l’enfrontament. Això suposar el debut del júnior Carles Sanabria.

El Sant Josep segueix liderant en solitari el grup 2 de Copa Catalunya després de 8 partits. Diumenge a les 19.30 rep un dels seus perseguidors, el Mataró.

Victòria treballada del Círcol

El Círcol va agafar els primers avantatges als primers minuts, gràcies a l’encert de Ferran i la defensa 1×1. Al minut 6 l’avantatge era de 12 punts però un parell d’errades van deixar el primer quart 14-24.

Al segon quart, seguia el bon joc, però sense tant encert. Sumat a la tasca dels pivots de la Bisbal sota cistella, la diferència es va anar reduint fins el 32-35 del descans.

A la represa, el Círcol va tornar a fer un joc molt seriós, sobretot en defensa i només  van deixar anotar 4 punts al rival en 5 minuts. Els locals van reaccionar empesos pel seu públic però 5 punts seguits de Verdú van deixar el Círcol per davant 45-47.

Els punts de Lladó i la feina de Ferrer i Viñallonga sota cistella van permetre una escletxa de 6 punts, 57-63. A falta de 50 segons un 2+1 local deixa el marcador 60-63 que seria definitiu.

Els dos equips van fallar els seus atacs i tampoc van entrar els tirs lliures i el marcador ja no es va moure més. Victòria treballada i merescuda del Círcol a domicili. El proper diumenge reben el Sant Cugat a La Plana a les 17.45.

Cinquena derrota consecutiva de la Minguella

Els blaus van perdre el derbi comarcal contra l’Ubsa tot i els esforços per trencar la mala ratxa.

La Minguella va sortir més motivada al primer quart, aprofitant els errors dels adrianencs. L’Ubsa va reaccionar al segon quart i amb un parcial de 14-4, marxava al descans amb 10 punts d’avantatge.

A la represa, els blaus van aguantar els primers intercanvis, però la defensa i l’empenta visitant van suposar una diferència de 18 punts que semblava definitiva.

Però a l’últim quart, la dinàmica va canviar i amb un parcial de 15-1 la Minguella va tenir les seves opcions. 8 punts consecutius dels de Sant Adrià des del tir lliure i els errors en atac als moments claus van fer que la victòria marxés de Casagemes.

Dissabte intentaran trencar la ratxa en la visita al Bisbal Bàsquet.