El Llefià s’acosta a la zona de descens

0
    33
    souto montcada.JPG

El conjunt de Jordi Souto veu com el seu equip no sap rematar el partit i s'acaba emportant una golejada.

El Llefià va perdre per 3-1 al camp del Canyelles.

Els badalonins enfrontaven aquest matx com una molt bona ocasió per remuntar el vol i agafar una ratxa positiva que l'ajudés a pujar esglaons a la classificacióperò no era el dia. Els visitants van sortir en tromba al municipal de Canyelles i van dominar el partit els primers 45 minuts. Aixó es va veure recompensat quan al minut 36 la Unificació Llefià executava un córner i el jugador local Daniel Hernàndez es marcava en pròpia porteria el primer gol dels badalonins. El Llefià només va ser capaç de transformar un gol, tot i que va tenir 3 ocasions molt clares per batre al porter del Canyelles, que va acabar amb una actuació força completa.

A la represa el Canyelles va reaccionar; va marcar dos gols amb 8 minuts de diferència i va deixar al Llefià tocat fins al punt que ja no va arribar una reacció. El Llefià era una joguina en mans dels locals , i aquestes van acabar-se d'imposar quan al minut 89 Brian Bea va marcar el definitiu 3-1.

Amb aquesta derrota el Llefià es situa només un esglaó per sobre del primer equip que, actualment, jugaria la promoció de descens.