0
    27
    1.JPG

25/02/2014
    Els verd-i-negres van ser superiors tot i la bona imatge durant molts minuts del Sant Josep

El júnior de la Penya va imposar la lògica i es va endur el doble derbi júnior d'aquest cap de setmana contra el Sant Josep
    Els campionats de Catalunya s'han avançat una setmana i han fet que la darrera jornada també es disputés el passat cap de setmana coincidint també amb la última jornada de la 1a volta.

Així doncs, els aficionats badalonins van poder gaudir d'un doble enfrontament Penya-Sant Josep, que es va saldar amb dues victòries verd-i-negres tot i els bons minuts dels parroquials.

Dissabte, a l'Olímpic, es va viure un festival anotador (97 a 70). Ja des de l'inici els locals havien agafat una bona renda, però en un partit tant boig el Sant Josep es va aferrar al matx. Dins la irregularitat de la Penya, l'encert gairebé permanent va fer que els d'Àlex Garcia s'imposessin per la seva qualitat

24 hores més tard, al Centre Parroquial, es va veure un matx molt diferent (45 a 82). Els 2 equips van ajustar millor les defenses entenent que el dia anterior el rival havia anotat massa punts. El guió del matx semblava afavorir als de Sergi Vives, que fins el minut 15 duien el partit controlat

Al final del 2n període però, la Penya va poder fer un pas al darrere, córrer i trobar bones opcions prop del cèrcol al davant per marxar de 10 abans del descans. A la represa el domini verd-i-negre es va mantenir, i tot i que el Sant Josep no va trobar l'encert, no es va relaxar en cap moment.

Amb aquest triomf, el Joventut es manté 3r amb un balanç de 5-2 empatat amb el Barça i a un partit del Manresa. El Sant Josep per la seva banda es 7à, amb un registre 2-5 i encara amb opcions d'acabar entre els 4 primers.