El Lloreda es fa fort al Carmelo (0-4)

0
    32
    _DSC6224.JPG

13/10/2014 – Els badalonins fan un gran partit i sumen el segon triomf de la temporada per seguir el ritme d’un Llefià que ja és quart a la lliga.

Lloreda i Unificació Llefià van obtenir resultats molt positius en el darrer cap de setmana de competició al grup II de Segona Catalana. Tots dos van endur-se els tres punts a domicili i confirmen la dinàmica de resultats positiva.

El Lloreda va ser el més solvent, imposant-se amb claredat al camp del Carmelo (0-4). Pels badalonins, el gran artífex del triomf va ser Vicente Bermúdez. El ‘10’ del Lloreda es va exhibir, i amb tres gols va encaminar la victòria visitant.

Bermúdez va marcar en dues accions quasi consecutives durant la primera part (25’ i 28’) i va deixar el partit encarrilat només començar el segon temps (47’). Campoy marcaria el definitiu 0 a 4 a deu minuts per la conclusió del duel (80’). El conjunt de Rubén Castillo és novè amb 9 punts i encadena quatre partits invicte.

L’altre equip del grup II, la Unificació Llefià, va poder guanyar al camp del Sarrià, tot i les dimensions del terreny de joc. Al Llefià li va costar tenir efectivitat de cara a porteria, però amb el gol d’Albert Hospital tot va ser més fàcil (25’). Lacambra es va marcar la segona diana del partit en pròpia porteria (58’).

L’equip de Jordi Souto ha guanyat tres dels últims quatre partits i ja és quart a la classificació, amb 11 punts. El Ripollet és líder amb 15, però la plaça de promoció d’ascens només és a un punt dels badalonins.

Triomf amb deu

El Bufalà va guanyar contra el cuer del grup IV de Tercera Catalana, el Premià de Dalt (3-2). Els badalonins van dominar, però el porter Artur Romera i la defensa maresmenca van fer una bona feina durant tot el primer temps.

Cristian Blanc, que havia entrat a la segona meitat en punta d’atac agafant el lloc de Tomás Domínguez, no va durar ni quatre minuts sobre el terreny de joc, veient la vermella directa al 49’. Amb el Bufalà jugant amb un menys, tot va ser més complicat, i inclús així van poder vèncer. Els badalonins de dos mals resultats i sumen 13 punts. Són tercers a tres del líder, l'Alella.

La Fundació s’imposa

En el duel pel liderat del grup VI de Quarta Catalana, la Fundació Grama va exercir la seva condició de favorit al títol i va derrotar a la UD Àguila, segon classificat fins diumenge passat (4-1).

Les dimensions del Nou Municipal de Santa Coloma van passar factura als badalonins, més acostumats a jugar a Can Cabanyes. El central Miguel Matutano va obrir el marcador al 18’ de partit i un penal transformat per Kevin eixamplava distàncies (26’). La Fundació va seguir pressionant i Dani Martínez anotava el tercer abans del descans (36’).

Per part de l’Àguila, només Gerard Niubo va ser capaç de marcar el gol de l’honor badaloní (65’), tot i que Sato no deixaria als visitants més marge de maniobra, ja que al 80’ transformava el 4 a 1 que tancava el duel. Abans de la sentència, el porter Fran Puig aturava un penal que hauria suposat el 3 a 2 pels badalonins.

Amb aquest resultat l’Àguila perd un lloc, i es situa en tercera posició amb 9 punts. La Fundació Grama s’escapa al capdavant de la taula amb 12, sempre mirant amb atenció cap a un Pere Gol que ja ostenta la segona plaça de campionat. Els verds van desfer-se de l’Atlètic Masnou (3-2), patint força al final.

El Masnou va ser capaç de neutralitzar els dos gols inicials marcats per Jordi (31) i Dani Fuentes (46’), empatant el xoc a falta de més de mitja hora per jugar-se. Per sort pel Pere Gol, Carles Cortés va poder marcar el 3 a 2 definitiu i assegurar la victòria pels badalonins, que són segons amb 9 punts.