El Lloreda guanya un partit sense futbol

0
    30

El Lloreda va guanyar un partit sense gaire història(1-0). Els de Badalona ja no opten a l'ascens i van disputar un partit de transició contra l'últim classificat.

Els de Badalona rebien al Premià, últim classificat del grup i que si jugava moltes coses ja que necessitaven puntuar per tenir més a prop la salvació.

El partit començava amb tots dos equips a l'espera del que faria el rival per a aprofitar qualsevol errada rival i aconseguir alguna ocasió que els avances en el marcador. Aquesta errada no arribava i les poques que n'hi havia no feien possible que cap dels dos equips s'avances. A la mitja part s'arribava amb el 0-0 i amb la sensació de què el partit no donaria per més degut al poc futbol vist durant la primera part.

La segona part començava igual que la primera i el poc futbol seguia present i les poques ocasions eren la tónica del partit però era el Lloreda el que tenia la majoria d'oportunitats. Així doncs quan semblava que el partit acabaria amb el repartiment de punts, el Lloreda va posar-se les piles i al minut 87 el jugador local Jordi Rojas avançava als locals i els donava els tres punts.

Els de Badalona ocupen la vuitena plaça amb 43 punts mentre que el Premià de Dalt es troba en última posició amb 19 punts a 5 de la salvació.