El Lloreda no troba el camí de la victòria

0
    30
    DSC_1094.JPG

El Lloreda fa un mal partit i encaixa una nova derrota a casa, aquest cop contra l'escola esportiva Guineueta per 0-2.

El Lloreda encaixa una nova derrota i allarga el seu mal moment.

Els badalonins enaraven aquest partit com una bona oportunitat per retrobar-se amb el seu joc i afrontar amb confiança el últim tram de la temporada, però les coses no van sortir i els visitants van saber aprofitar les seves ocasions per emportar-se els 3 punts.

Els primers 15 minuts van ser de tanteig per tots dos conjunts; cap equip era massa agressiu cap a la porteria rival i no practicaven un joc amb molt de ritme, més aviat el contrari. Aquesta tàctica del "despiste" va afavorir als visitants, que van veure com en una jugada ben trenada va acabar amb el primer gol de la tarda al minut 29, per mitjà de Javier Pelegrin. Aquest gol va canviar la tònica del matx, i els locals van posar-se les piles i van dominar el partit durant els següents minuts, fins i tot tenint més d'una ocasió clara per igualar el matx. Però aquell no era el dia del Lloreda, i no va saber materialitzar cap de les ocasions que va tenir.

S'arribava a la fi dels primers 45 minuts i tots dos entrenadors tenien clara una cosa: L'equip que saltés al terreny de joc més entonat els primers minuts de la segona part tindria l'opció de sentenciar el partit o d'entrar-hi de ple.

I els visitants van tornar a ser els més ràpids i van sentenciar el partit al minut 49 per mitjà de José Manuel Villegas. Aquest gol va ser clau i va deixar sense cap opció de victòria al Lloreda, que ja no va ser capaç de reaccionar.

Aquesta derrota enfonsa una mica més als badalonins a la taula.