La Generalitat impulsa un nou cicle de cinema en català a preus reduïts

  0
  24
  cine.jpg

  05/02/2013 – Seran els cinemes del Màgic els encarregats d'acollir aquest nou cicle, els descomptes del qual seran distribuïts pels CNL de Badalona i Sant Adrià.

  Novament, el CNL de Badalona i Sant Adrià i l’empresa que gestiona el Megacine al Màgic Badalona, amb la col·laboració dels ajuntaments de Badalona i Sant Adrià de Besòs, ofereixen un nou cicle de cinema infantil en català (CINC) a preu reduït: 4 € en compra anticipada, 4,5 € en compra el mateix dia. La proposta continua en la línia de posar a l’abast de la població una activitat lúdica i alhora cultural a preus assequibles.

   

  Impulsat per la Generalitat de Catalunya, s’inicia el 16 de febrer i es farà durant dos caps de setmana del mes de febrer i tres caps de setmana del mes de març (els dissabtes a les 16.15 h i els diumenges a les 12.15 h).

   

  Les pel·lícules que es podran veure al Megacine Badalona són: L’origen dels guardians (16 i 17 de febrer), Amics per sempre (23 i 24 de febrer), Hotel Transsilvània (2 i 3 de març), Un peix fora de l’aigua (9 i 10 de març) i En Ralph, el destructor (16 i 17 de març).

   

  Les butlletes de descompte per a aquest CINC es repartiran a l'alumnat de totes les escoles de Badalona i Sant Adrià de Besòs.

   

  També es poden passar a buscar pel Servei Local de Català de Badalona (av. d’Alfons XIII, 14, entl. 1a) o el de Sant Adrià de Besòs (pl. de Guillermo Vidaña, s/n -Edifici Polidor-), i també es poden descarregar des de www.cpnl.cat/badalona i www.cpnl.cat/santadria (per imprimir o per presentar en el dispositiu mòbil gràcies al codi QR –també adjunt-).

   

  Com les anteriors vegades, l’entrada presentant la butlleta costarà 4 € si es compra anticipadament (de dilluns a dissabte a les taquilles del Megacine en horari de 15.30 h a 23.00 h -diumenges, als matins-) i 4,5 € el mateix dia de la projecció.