El Madrid prepara la final a l’Olímpic

  0
  44
  ClF-i8mWIAE3eIn.jpg

  17/06/2016 – Paco Redondo i Rudy Fernández tornen a trepitjar el pavelló del FIATC Joventut en les hores prèvies al segon partit de la sèrie contra el Barça Lassa.

   

  El debut protagonitzat pel Real Madrid en la final de la Lliga Endesa va deixar amb cara de pocs amics als de Pablo Laso. El FC Barcelona Lassa s’enduria el primer ‘round’ de la sèrie en l’últim segon (100-99), defensant un factor pista que pot ser determinant.

   

  Després d’encaixar aquesta dura derrota, la delegació blanca es desplaçaria fins a Badalona per entrenar-se dins del Palau Olímpic, pensant ja en el segon partit que es disputa avui a Barcelona (19h). Per unes hores, el Paco Redondo i Rudy Fernández tornarien a trepitjar el parquet que els va veure formar-se com a entrenador i jugador, respectivament.

   

  “La sensació d’atac va ser molt bona en el primer partit. L’equip sempre va escollir bons tirs. Ara necessitem ser una mica més agressius en defensa”, comentava Rudy davant la premsa, tot analitzant el primer partit de la sèrie.

   

  Valorant la seva tornada progressiva a la rotació després de l’última lesió soferta pel mallorquí, l’aler format a la Penya reconeixia que li està “costant una mica aguantar els partits”, tot i mostrar-se “content” per com està jugant. “Espero poder ser una mica més agressiu de cara a cistella”, remarcava Fernández.

   

  Per últim, Rudy reconeixeria sentir-se molt còmode entrenant a l’Olímpic. “Ens agradaria ser al Palau perquè la final es juga allà, però venir a l’Olímpic sempre és bonic. Per mi és un gran orgull. Ara aniré a dinar amb els meus pares, que són aquí a prop, així que em sento a casa”, relatava el jugador del Madrid.