Els comerciants del passeig de La Salut surten al carrer per iniciar les rebaixes

    0
    Photo 05-07-13 19 38 56.jpg

    10/07/2013 – Durant el passat cap de setmana els botiguers van sortir al carrer i es van realitzar diferents activitats infantils. Milers de persones no es van perdre l'oportunitat de comprar en temps de rebaixes en el petit comerç.

    10/07/2013 – Les rebaixes d'estiu van donar l'inici el passat 1 de juliol i els comerciants del passeig de La Salut no ho van poder celebrar de la millor manera que  treient les seves botigues al carrer, durant el divendres i dissabte 5 i 6 de juliol. L'esdeveniment rebia el nom de 'Festa de l'estiu' i els veïns i veïnes, sobretot els infants, van gaudir de tallers, inflables, animació infantil, actuacions, pallasos i la visita d'alguns personatges infantils molt coneguts.

    A tot això però, el més destacat van ser la vintena de comerciants que exposaven els seus millors productes rebaixats al carrer per a que les milers de persones que van sortir a passejar tinguessin l'ocassió de comprar en el petit comerç i així animar i reforçar el comerç de barri i proper com és el del barri de La Salut. L'Associació de comerciants van qualificar d'èxit l'assistència de públic com de vendes dels seus associats.