El Madrid sedueix Alex Suárez

  0
  1415_MAD-JOV-19.jpg

  11/06/2015 – L’aler pivot es compromet amb el club blanc, tot i que el FIATC Joventut espera poder lligar la cessió per una temporada del jugador balear.

   

  Com ve sent tradició, el FIATC Joventut s’ha vist forçat a entomar un nou traspàs d’una de les seves perles.

   

  Alex Suárez es convertirà en nou jugador del Reial Madrid, després que el conjunt blanc i la Penya hagin arribat a un acord pel traspàs del jugador.

   

  El FIATC Joventut rebrà uns 300.000 euros per la venda d’un dels projectes de més futur que hi ha a l’entitat. El desig de Suárez i de la Penya, però, és quedar-se cedit durant una temporada més a Badalona, per tal de gaudir de minuts i de seguir consolidant-se a la Lliga Endesa.

   

  L’operació, avançada per Xavi Ballesteros a l’Esportiu, es va començar a gestar abans de la disputa del play-off.

   

  Suárez no s’ha volgut pronunciar al voltant del seu fitxatge pel Madrid, però sí que ha deixat clar que l’any vinent voldria continuar augmentant la seva presència a pista i que Badalona és el millor lloc per fer-ho .

   

  “De cara a l’any vinent, crec que és important guanyar més minuts i experiència a la lliga. Aquest any notava que estava progressant, però m’han faltat minuts (…). M’encantaria estar aquí”, va declarar Suárez al voltant del seu futur.

   

  Sobre la seva experiència a l’Eurocamp, el balear valorava positivament l’estada compartida amb Zoran Nikolic a Treviso.

   

  “Era la primera vegada que hi anava, igual que en Zoran. Les conclusions que en portem són bones. Ens hem trobat alguns dels jugadors de la nostra edat de més nivell a Europa. Hem treballat el cinc per cinc i alguns jugadors NBA ens han ensenyat alguns exercicis. Ha estat una bona experiència”, destacava l’aler pivot.