Laia Zurita i Marc Garcia debuten al Campionat de Catalunya absolut

0
    35
    David Gallego

Els atletes de la UGE Badalona no s’aturen. Aquest cap de setmana en Marc Garcia i la
    Laia Zurita van participar per primera vegada al Campionat de Catalunya Absolut a la
    pista coberta del Palau Sant Jordi. Tots dos són atletes de la categoria sots 18 i, per tant,
    van ser els atletes més joves de les proves on van participar.

En Marc es va enfrontar als 200 metres i va finalitzar en dotzena posició de la classificació
    absoluta. Va haver de lluitar fins al final de la cursa, ja que va sortir en una de les sèries
    més ràpides. Durant els primers 150 metres va recòrrer de forma molt explosiva per
    intentar no despenjar-se dels seus rivals, fet que li va passar factura als darrers 50
    metres. Finalment va aconseguir una marca de 23.15’’. S’allunya de la seva millor marca
    personal, que està en 22.70’’ i que el situa en primera posició del rànquing català de la
    categoria sots 18.

La Laia va finalitzar en quarta posició absoluta als 400 metres. Després de lluitar per
    liderar la cursa, va aconseguir una marca de 56.97’’ i es va quedar a poques
    dècimes d’obtenir el bronze. En aquesta ocasió la Laia no va aconseguir baixar la seva
    marca personal, que està en 56.89’’. Tot i això l’atleta se situa en una destacada primera