Miralles: “El grup ha de ser qui superi aquesta situació”

  0
  16556322_11093_11.jpg

  19/01/2016 – El pivot del FIATC Joventut és conscient de la importància que té per la Penya poder guanyar a la pista del Gipuzkoa Basket.

   

  El pròxim diumenge, la plantilla del FIATC Joventut afronta un dels compromisos més importants de tota la temporada. Les nou derrotes sofertes en els deu últims partits obliguen l’equip de Salva Maldonado a aconseguir bons resultats, ja que en cas contrari el descens es podria acostar massa.

   

  La Penya encara compta amb un marge de seguretat de tres triomfs vers els dos últims classificats, però guanyant el Gipuzkoa la delicada situació del conjunt verd-i-negre podria millorar notòriament.

   

  “Les derrotes pesen. Portem un balanç molt dolent en els últims deu partits i això ens ha afectat psicològicament. Aquesta és una situació que no havíem viscut en els últims anys i és complicat afrontar-la. No tenim més remei que fer-ho”, reconeixia Albert Miralles, una de les veus més autoritzades del vestidor.

   

  Segons el pivot, “ara ens arriben tres partits decisius per nosaltres. Hem d’encarar-los per separat i al màxim. Això és el que ens podrà treure d’aquest forat”.

   

  És evident que, en els darrers compromisos de Lliga Endesa, el joc del FIATC Joventut s’ha vist limitat pel desànim que han generat tantes derrotes. Els jugadors estan cometent algunes errades poc habituals, tal com comenta Miralles. 

   

  “Les dinàmiques fan que aquestes coses passin. La confiança és bàsica tant en el món de l’esport com en la vida. Quan no tens confiança, el que sembla fàcil es converteix en complicat, però hem de tenir clar que l’únic que ens pot treure d’aquí és el nostre esforç”, relatava l’interior del FIATC Joventut.

   

  “El partit contra Gipuzkoa és enganyós. Ells ja fa temps que estan en la situació que estem patint nosaltres. Ja ho han paït i ara ja estan lluitant per no ser els últims. He parlat amb gent d’allà i ens veuen igual que nosaltres els veiem a ells. Serà un encontre molt interessant”, afegia tot seguit el jugador verd-i-negre.

   

  Durant la seva atenció als mitjans, Miralles es mostraria satisfet amb el fet que l’afició no els hagi començat a qüestionar malgrat els mals resultats. “Això ho hem d’agrair. Crec que la nostra gent mai ens deixarà perquè qui és de la Penya sap que la situació és complicada. Xiular l’equip no seria la solució. També penso que el públic continua creient en nosaltres. Encara queda una segona volta per davant i mirarem de recompensar-los”, destacava.

   

  En relació al possible reforç interior que ha d’arribar – es negocia amb Milovan Rakovic – Albert Miralles té molt clar que l’equip no pot esperar que qualsevol nouvingut solucioni els seus problemes.

   

  “Hem de ser conscients que, vingui qui vingui, no serà ell qui ens rescati del forat. El grup i l’equip ha de ser qui superi aquesta situació. Estarem encantats de rebre a qualsevol company que vingui a sumar, però tampoc hem d’esperar que sigui el nou fitxatge qui ens eviti més problemes”, assegurava el pivot en la prèvia del partit contra el Gipuzkoa.