El Mercat de Llefià no troba operador que engegui la reforma

  0
  IMG_5269.JPG

  23/01/2015 – Fa unes setmanes que es va tancar el concurs públic per licitar la reforma de l’equipament del barri de Llefià sense cap oferta; el plec de condicions s'ha de modificar.

  Males notícies per al Mercat de Llefià i els seus paradistes. Fa uns mesos, govern municipal i els venedors signaven el conveni per possibilitar el procés de remodelació i tot semblava enlairar-se després d’anys d’espera. Llavors es va assegurar que les obres començarien la segona meitat del 2014, però el cert és que, a hores d’ara, no hi ha cap empresa que s’hagi posat mans a l’obra.

   

  Fa unes setmanes que es va tancar el concurs públic per licitar la reforma de l’equipament del barri de Llefià sense cap oferta. El concurs ha quedat desert i ha fet créixer la preocupació entre els paradistes. El govern local manté que quan es va llançar el projecte hi havia dos operadors interessats, “i que continuen interessats”, però que veuen “massa elevada” la inversió. Tanmateix, expliquen que alguns paradistes també tenen dubtes sobre la inversió i s’estan cercant fórmules, com el lloguer, per reduir la seva càrrega econòmica.

   

  El següent pas, ara, es fer un negociat, modificar el plec de condicions, exposar-les públicament i tornar a obrir la proposta a aquells que s’hi vulguin presentar. Recordem que el projecte actual contempla una remodelació de 4,4 milions d’euros amb locals comercials exteriors, un supermercat i la reordenació de l’aparcament del sostre, a més de la reforma de les parades tradicionals.