El Montgat B esgarrapa el derbi a l’últim quart (74 a 79)

0
    29
    x publicar.JPG
    17/12/2013
    Un parcial de 10 a 25 a l'últim quart va canviar la tendència d'un partit dominat per la Cultural

El sènior B del Montgat es va endur el derbi comarcal de la 2a catalana en derrotar al de la Cultural per 74 a 79.
    Els badalonins van dominar el matx durant 30 minuts, però com va passar en la 1a jornada de lliga contra La Salle Horta, els vermells van revolucionar el partit a l'últim quart per capgirar el marcador.

Tot i que el Montgat va dominar els primers minuts (10 a 13), la Cultural mica a mica va agafar el ritme, i des del rebot defensiu va córrer per etzibar un 10 a 0 abans d'acabar el quart (20 a 13).

Al 2n període, la tendència no va canviar i els de Sergi Garcia van arribar a disposar d'un avantatge de 14 punts (26 a 12).
    Tot i que el Montgat B va aturar el cop, l'intercanvi de cistelles afavoria a la Cultural, i només els triples de Sergi Ors i Dídac Vllacampa van aconseguir ajustar el marcador abans del descans (39 a 31).

A la tornada dels vestidors, el partit va viure de parcials. Un primer 0 a 7 del Montgat B va ser contestat per un 7 a 0 local i un nou 0 a 9 pels vermells (48 a 48) i per un 16 a 6 dels locals que tancava el quart (64 a 54).

La Cultural ho tenia tot de cara per sumar un nou triomf, però el Montgat B és un equip molt valent, que sempre creu en la victòria.
    Amb una extraordinaria defensa, i gràcies a l'encert d'Arenas (9 punts a l'últim quart) i Sergi Ors (7 punts), els del Baix Maresme van fer un parcial de 3 a 19 que va canviar totalment el partit (67 a 73).

Les accions de Jordi Giménez i Pedro escurçaven la diferència (72 a 74), però de nou amb transicions ràpides el Montgat B va acabar de rematar la feina..

Amb aquest triomf el Montgat B avança la Cultural abans de l'aturada nadalenca. Els vermells tenen un registre de 7 victòries i 6 derrotes mentre que la Cultural en té un de 6 i 7.

Després de l'aturada nadalenca el Montgat B rebrà als Alisos i la Cultural anirà a la pista de la Minguella B.