El més llest de la classe (80 a 82)

  0
  50
  201213_FUE_JOV_08.jpg

  03/11/2012

  Oliver ha desencallat l'equip quan més patia amb 7 punts gairebé consecutius

  Que Oliver està fent un inici de temporada espectacular pot ser una sorpresa.
  Que és un dels jugadors més intel·ligents de la lliga, ja se sabia abans.
  Però per si de cas, el base verd-i-negre ho demostra partit a partit. Final igualat rere final igualat. Quan més crema la pilota, més clar ho té.

  El verd-i-negre ha desencallat la Penya quan més apretaven els locals, quan la zona feia més mal i Feldeine es trobava més còmode (73 a 73) amb un triple sense dubtar i 4 tirs lliures providencials (76 a 81) que han encarrilat el partit.
  I ho ha fet amb torticolis, sense gairebé poder moure el coll abans i després del partit, però per Oliver, els finals de partit són com un dia més a l'oficina.

  Abans, la Penya ha exhibit el seu joc ràpid, amb la 6a marxa posada, i les seves conseqüències. Quan les transicions ràpides han funcionat, els verd-i-negres han marxat en el marcador (2 a 14 i 47 a 60). Quan el joc que fan els verd-i-negres des del principi de la lliga ha comportat errors, el Fuenlabrada, com va avisar Maldonado, ha tornat a entrar en el partit.

  En el primer parcial (27 a 26), Sené s'ha fet fort a la zona i Quezada ha respòs abans de la mitja part amb 5 punts seguits. En el segon, Feldeine ha estat el braç executor del Fuenlabrada, que ha eixugat 13 punts amb una zona, que la Penya, encara amb pocs recursos tàctics, no ha sabut atacar. Llavors ha aparegut Oliver, el més llest de la classe, per sentenciar el partit i sumar la primera victòria a domicili.

   

   

  Salva Maldonado, entrenador del Fiatc Joventut

   

  Crec que hem dominat el partit 3 quarts i després hem patit molt perquè els partits no es tanquen fins l'últim moment. Hem perdut 4 pilotes i hem fet el que es perillós a tot arreu, i aquí més, que és donar ales al rival. Al tram final hem parat l'hemorràgia amb Oliver, que ha estat destacat tant prenent decisions com encertat, i  ha donat experiència al grup. Guanyar de forma clara es difícil, però hem patit d'allò més tot i que hem fet mèrits per guanyar el partit.

  El rival també fica, també juga i de tant en tant busca ratxes, i les han trobat. Nosaltres juguem com juguem. Per lo bo que és molt i per lo dolent. Avui estic content de la resposta de l'equip. No ens hem abandonat. L'equip s'ha sabut refer.

  L'Abert (Oliver) tenia torticolis però ha demostrat que està molt bé. És una sort que ens tinguem mútuament

  Kuzmic ha jugat be, però quan han jugat amb dos 4's ha estat descol·locat. Ha treballat molt bé.

  Estic content del treball de Gaffney. No troba posicions però ha sabut jugar sense anotar i no ha perdut el cap. Ens ha ajudat amb la intimidació. Aquests jugadors que no anoten però aporten i miren pel bé de l'equip.

  Ventura ha estat bé a la primera part en defensa i a la segona part ha entrat amb molta decisió cap a l'aro.