El Molletense abusa del Lloreda

0
    33

El Lloreda va rebre un correctiu per part dels locals.

El Lloreda va sortir escaldat del camp del líder i va perdre per un més que contundent 8-0.

El Lloreda afrontava el partit que cap equip vol jugar: Contra el líder i a domicili . El partit ja va començar a torçar-se al minut 2, quan els locals van marcar el primer gol. A partit d'aqui es van fer amb el domini del matx, i els badalonins van aconseguir retrassar el que semblava inevitable fins al minut 38, quan va arribar al segon gol.

Així s'arribava a la mitja part, i tot i que la diferencia només era de dos gols, era molt difícil creure amb la remontada visitant.

I a la segona part tot es va accelerar; Fins a 6 gols va rebre la dèbil defensa badalonina, que es veia impotent de no poder fer res contra el millor equip del grup . Deixant de banda el marcador, el més preucupant va ser la imatge dels badalonins, que es van deixar anar i no van tornar a reaccionar.

Aquesta derrota no fa variar massa la posició als badalonins, que es troben a la zona mitja.