El Sant Josep es torna a fer fort al Centre Parroquial (53 a 43)

0
    20

08/04/2014
    Els groc-i-lila es van imposar a l'Aese i mantenen vives les opcions de fer la fase d'ascens

El Sant Josep va sumar la 3a victòria seguida en derrotar a l'Aese al Centre Parroquial per 53 a 43

Amb aquest triomf, els de Víctor Cruz mantenen vives les esperances de fer la promoció d'ascens a la Copa Catalunya.

Els groc-i-lila van haver de patir molt per derrotar un rival que va posar moltes traves pel camí. L'encert inicial dels visitants, amb Bartu determinant, va donar els primers redits als de l'Hospitalet (0 a 8).

Després d'un temps mort obligat, els locals es van refer, i amb l'entrada de Diego, Llagostera i Juanan, l'equip va trobar l'equilibri.
    Al 2n quart, l'Aese ho va provar amb una defensa pressionant al mig del camp, i tot i que el Sant Josep aconseguia passar-la sense gaires problemes, no trobava l'encert al davant per materialitzar la remuntada (21 a 26 min 20).

A la represa en canvi, 3 triples seguits de Xavi González en només un minut, van canviar la tendència. Els parroquials es van posar per davant en el marcador, i amb una defensa zonal es van anar fent els propietaris del partit.
    Anant per davant en el marcador, el saber estar dels més veterans va ser determinant per mantenir la diferència i sumar la 16a victòria.

Ara les opcions d'ascens del Sant Josep passen per guanyar els 4 partits i que l'Horta, amb el que tenen l'average guanyat, en perdi algun.

El proper compromís dels de Víctor Cruz serà dissabte, a les 16h, a la pista del Safa Claror.