El Montgat aconsegueix la 8a amb exhibició ofensiva (97 a 101)

0
    35

26/03/2013

Els de Xavi Bassas van fer 114 de valoració (Olaguibe 40) per guanyar a la pista del Mataró

El Montgat va aconseguir la 8a victòria seguida, i ja fa dos mesos que no perd, en vèncer a la pista del Mataró per 97 a 101 en un partit amb molt de ritme.

Els de Xavi Bassas van protagonitzar un espectacular intercanvi de cops amb el Mataró, en que la feina del trio interior Olaguibe-Morales-Cuesta i la determinació d'Usatorre al tram final van ser claus.

Ja des del primer quart, els atacs es van imposar clarament a les defenses, i gràcies al gran número de faltes (62) el marcador va créixer amb facilitat.
    Als primers compassos Romero (8 punts) i Olaguibe (10) eren els més destacats mentre Forcada, Ortiz i Medio eren els perjudicats en la guerra de les faltes (25 a 26).

Al segon període no va canviar el guió i amb molt de ritme i encert els dos equips van tornar a protagonitzar un assalt espectacular.
    El 0 a 4 inicial de Bermudo, que donava una màxima de +5 al Montgat, va ser neutralitzat per la direcció de Ventura i l'encert de Sànchez, que va fer 14 punts en 6 minuts (48 a 47).

Al tercer quart les estrelles van tornar a excel·lir però cap dels dos equips va aconseguir agafar una renda important.
    Primer era Morales -que va jugar tocat de la cadera- el que avançava el Montgat amb 8 punts gairebé seguits.
    La resposta va venir del trio Forcada-Monç-Romero, que van anotar 19 dels 26 punts del quart, i Cuesta va evitar el parcial anotant-ne 7 al final del període per tornar a deixar el partit obert a falta de 10 minuts (74 a 74).

Llavors el Mataró va posar una marxa més i va aconseguir obrir una escletxa important (82 a 74) amb Monç i Ariño com a protagonistes, però el partit tenia tant de ritme que el Montgat no va tardar en aturar-la amb la bona feina d'Ortiz i Olaguibe (82 a 80).

Aguantada la primera envestida, era el torn del Montgat, que va capgirar el partit amb un 0 a 9.
    Tot i que Monç va aguantar als seus (87 a 89), Usatorre va fer més gran i dolorosa la diferència amb dos triples per entrar a l'últim minut amb 6 punts d'avantatge (89 a 95).
    Amb el partit decidit, Ariño va perdre els papers i va fer una falta lletja sobre Morales, que va acabar sentenciant el partit (101 a 97).