El Santa Coloma no té pietat del Natzaret (66 a 92)

0
    30
    x publicar.JPG

26/03/2013
    Els colomencs van ser molt superiors des de la defensa i no van donar opció al Natzaret, que va acabar perdent els papers

El Santa Coloma es va refer de la relliscada contra el Quart amb un partit extraordinari en el que no va donar opció al Natzaret.
    Els de Cristian Bañuelos van estar al seu millor nivell defensiu i van circular molt bé la pilota en atac per fer molts bàsquets a partir joc sense pilota.

Ja des de l'inici els colomencs van marcar un ritme molt difícil de seguir.
    Tot i no estar encertats des de l'exterior, anotaven gairebé a cada jugada i forçaven molts errors als locals (15 a 26).

El Santa Coloma anotava amb facilitat mentre que pel Natzaret, cada cistella era un patiment.
    Així la diferència va anar creixent (22 a 40) i ni una defensa zonal va aturar la sangria (25 a 44).
    Només la pressió tota pista en els minuts en que el Santa Coloma jugava amb Alarcón i Quintana del sènior B, va servir per rebaixar la diferència (30 a 44 al min 20).

A la represa el Natzaret va sortir amb una altre cara i des de la defensa pressionant es va arribar a posar a 8 però 5 punts se Marc Balagué van evitar que el parcial anés a més (40 a 50).

Llavors els locals van rebre una tècnica i van abaixar els braços encaixant un 7 a 31 amb tècnica i desqualificant a Balcells pel mig (47 a 81) deixant el partit vist per sentencia amb molts minuts encara per jugar.

En un últim quart de tràmit, el Natzaret va anotar per arribar a una xifra decent mentre que el Santa Coloma va fer jugar als menys habituals.