El Montgat B encadena la 3a seguida (77 a 61)

0
    36
    10.JPG

06/11/2013
    Els vermells van ser superiors al Cic de principi a fi i es situen a la zona mitja de la classificació

El Montgat B va sumar el 3r triomf seguit en vèncer el Cic per 77 a 61 i agafa aire per sortir de les posicions complicades de la 2a Catalana.

Els de Dídac Garcia van fer un partit molt complet, regulars en tot moment i duent la iniciativa d'inici a fi.
    Ja al 1r quart, la defensa pressionant dels vermelles va començar a marcar diferència. Sardà duia el ritme del joc i Soriano i Àlex anotaven per tancar el període 23 a 15

3 triples gairebé seguits dels barcelonins van igualar el marcador (30 a 26), però de nou des de la defensa i les cistelles de contraatac, el Montgat B va respondre amb un 11 a 0 que donava tranquil·litat abans del descans (44 a 30).

Al 3r període, el partit va embogir i les cistelles de talent van predominar sobre els atacs més treballats. Així, el Cic va anotar 3 triples en el període, que van ser contrarestats amb també 4 encert exteriors del Montgat B (63 a 48).
    Al darrer quart, el Cic ho va tornar a intentar, però Baluda ho va impedir i la diferència va arribar als 20.

El proper partit del Montgat b serà dissabte a les 19:30 a la pista del Guinardó.