L’exhibició de Diego no evita l’ensopegada del Sant Josep (82 a 77)

  0
  60
  6.JPG
  17/12/2013
  El base va anotar 35 punts amb només 3 errors en el llançament, però l'equip no va estar al nivell defensivament

  El sènior del Sant Josep d'aquest any és capaç de fer el millor i el pitjor. Després de perdre 3 partits seguits, va encadenar una sèrie de bons partits i semblava que havia deixat encere els problemes de joc. Res més lluny de la realitat, a la pista del Bàsquet Ateneu Montserrat es va tornar a veure un Sant Josep amb molt de cor, però irregular.

  La mala defensa durant tot el partit, no va poder fer bons els 35 punts amb només 3 errors en el tir de Diego Rodríguez.
  Les errades al darrere van començar des del principi. El Bàsquet Ateneu Montserrat, un equip que fins ara duia 3 victòries, va ser capaç d'anotar 25 punts al 1r període (25 a 13)

  Al 2n, el Sant Josep va ser més agressiu en la 1a línia de passada, però no més contundent defensant la cistella. Tot i això, les recuperacions de pilota li van permetre igualar el matx a la mitja part (39 a 39).

  A la represa, els parroquials de nou van sortir amb una marxa menys arribant a estar 6 avall, però a base de cor, van capgirar el marcador per posar-se 8 amunt
  Llavors el BAM va aprofitar la principal debilitat dels de Víctor Cruz. Carregant molt el rebot ofensiu, els barcelonins van trobar la manera de tornar a prendre la iniciativa. El Sant Josep encara tenia alguna possibilitat, pe`ro el desencert en el tir lliure va acabar de certificar el triomf.

  Els groc-i-lila descansaran la setmana de Nadal i tornaran a la feina el dia 2 de gener per fer un amistós contra el Neus el dia 3 i tornar a la lliga el dissabte 11 a les 19:30 visitant la pista de la Seu d'Urgell, el 2n classificat.