El Montgat B no dóna opcions en el derbi de les urgències (81 a 55)

0
    43

22/10/2013
    Els vermells van superar la Minguella B amb dos parcials definitius al 1r i 3r quart

El sènior B del Montgat es va imposar al de la Minguella per un contundent 81 a 55
    Els vermells només havien guanyat un partit fins ara per cap dels de Casagemes, i per tant els dos necessitaven el triomf amb urgència

Com ja és habitual, la mala sortida de la Minguella B va permetre al Montgat B obrir un primer forat important (27 a 7). Tot i que els de Francesc Pàez havien anotat en la 1a jugada, es van passar 9 minuts sense anotar cap cistella en joc.

Al 2n període, el desencert del Montgat B (4 de 25 en triples) va permetre als de Badalona acostar-se al marcador de la mà de Domènech, que es va carregar l'equip a l'esquena (37 a 32), però 5 punts per tancar el quart del Montgat B, van aplanar el camí de cara a la 2a part (42 a 32).

El pas pels vestidors va fer tornar a agafar el to defensiu als locals, que en els 8 primers minuts de quart van etzibar un 17 a 5 definitiu.

El darrer període, amb la diferència estabilitzada en els 20 punts, va ser de pur tràmit, i mentre la Minguella B esperava que acabés el malson, el Montgat B va aprofitar per fer rotacions i donar minuts als més habituals.

El maresmencs tornaran a jugar diumenge a les 16:15 a la pista del Sese B, mentre que els de Casagemes ho faran també diumenge a les 19:30 a la pista del Sant Medir.