El Montgat B respira fora de la promoció (79 a 64)

0
    28
    7.JPG

19/03/2014
    Els de Dídac Garcia van dominar tot el partit contra el Cic, i aquest dissabte poden fer un pas endavant per la salvació si guanyen al Guinardó

El Montgat B no va fallar a la pista del CIC i agafa una mica d'aire respecte la promoció de descens.
    Els de Dídac Garcia van anar gairebé tot el partit per davant, van arribar a guanyar de 17 a la 2a part, i tot i la reacció local van tenir el cap prou fred per amarrar el triomf.

El 1r quart va ser de contrastos, parcials, i poc joc col3lectiu. Els 10 punts de Sardà, amb accions individuals de molt de mèrit, trobaven la resposta de Paco López, l'estrella local que reapareixia, amb 11 punts. Un 0 a 9 per tancar el quart donava els primers avantatges als vermells (13 a 18).

Al 2n període, els del Baix Maresme van millorar defensivament i el Cic només va anotar amb accions de tir exterior i després de rebot ofensiu. Així, tot i que López va seguir fi de cara a cistella i va anotar 19 dels 27 punts del seu equip a la 1a meitat, la bona direcció de Pol Balletbó, que va jugar amb una marxa més que la resta, va engrandir la renda (27 a 41 min 20).

A la represa, la diferència va créixer fins els 17 (29 a 46) després de 5 punts seguits d'Arenas. Llavors pe`ro, els montgatins van donar opcions al Cic amb pèrdues de pilota, precipitacions i mals balanços defensius (46 a 50).

Dos molts bons minuts defensius, pressionant a tota pista amb Ivan Tomàs, i un triple de Soriano tornaven a posar les coses al seu lloc (46 a 57 min 30).

A l'últim quart, les accions prop de la pintura d'Àlex Àlvarez, van permetre mantenir la diferència, i al final, des del tir lliure, es va ampliar fins els 15 finals.

Amb aquesta victòria, el Montgat B té un triomf de marge respecte el Guinardó, que marca la zona de promoció de descens. Precisament els barcelonins seran el proper rival dels vermells aquest dissabte a les 17:45 a casa. Si guanyen, tindran 2 partits i l'average sobre el Guinardó.