El Sant Josep es desmunta a l’últim quart (79 a 61)

0
    29

19/03/2014
    Els parroquials perdien de 4 a falta de 10 minuts, però l'encert visitant va ser massa

Al Sant Josep li van sobrar 10 minuts per poder competir pel partit a la pista de l'Alpicat
    Com és habitual al grup 2 de la 1a Catalana, l'equip local va treure molt de rendiment de jugar a casa, i com està passant a les darreres jornades, el Sant Josep no va ser tant fiable com ho és al centre parroquial.

Tot i això, els de Víctor Cruz havien fet un bon partit des de la defensa per arribar al descans només 4 avall (38 a 34). A la represa, els lleidatans es van posar en zona, però amb una bona circulació de pilota, el Sant Josep va trobar bones opcions de tir per ajustar encara més el matx (53 a 52), tot i que un triple a l'últim segon mantenia les distàncies (56 a 52).

Llavors va arribar el cop de gràcia de l'Alpicat. En jugades de bloc directe el Sant Josep va optar per fer ajudes molt llargues, i els locals van castigar molt. Primer Hernàndez va anotar 8 punts gairebé consecutius, i després el tirador va transformar 3 triples seguits, 2 des de 8 metres, que van ensorrar les opcions dels groc-i-lila.

Tot i la derrota, els de Víctor Cruz segueixen a 2 partits del grup perseguidor, que opta a aconseguir un bitllet d'ascens a la Copa Catalunya.
    Aquest dissabte a les 20:45 els parroquials miraran de refer-se a casa contra el Font Castellana, un rival de la zona baixa.