El Montgat es refà i guanya a la pròrroga a Hospitalet (84 a 87)

0
    35

07/10/2013
    Els de Xavi Bassas van fer un partit molt sòlid i van vèncer amb una bona actuació col·lectiva. Edu Monterde es va tornar a vestir de curt després de la retirada degut a la baixa de Lluís Ortiz.

El Montgat va aconseguir la 1a victòria a la lliga Catalana EBA en vèncer a l'Hospitalet a domicili per 84 a 87
    Els de Xavi Bassas es van endur un partit molt igualat i competit que no es va decidir fins a la pròrroga.

Després de 35 minuts en el que cap dels dos equips va aconseguir una renda de més de 5 punts, el Montgat va aprofitar el petit coixí que havia guanyat al final del 3r quart (54 a 58) per aconseguir la màxima diferència del partit a 3 minuts pel final (63 a 70).

De la mà de Solé i San Epifanio però, els del Llobregat van ajustar el partit, i aprofitant un error en el tir lliure de Rodriguez a 1,7 segons (73 a 75), Solé va empatar sobre la botzina.

Al temps extra, els vermells no van donar cap opció a l'Hospitalet, i amb una sortida fulgurant van aconseguir un nou avantatge de 7 punts (75 a 82) que ja no van deixar anar.

Cuesta (22), Cairó (16), Medio i Camins (13) i Rodriguez (12) van passar de la desena de punts en un partit en el que Edu Monterde es va tornar a vestir de curt per la baixa de Lluís Ortiz.

El proper compromís del Montgat a la lliga Catalana EBA serà el proper dissabte 19 d'Octubre a les 20h contra el Collblanc.