El Montgat no falla i es classifica per la final a 4 de la Lliga Catalana EBA

0
    30

29/10/2013

Els vermells van sortir extramotivats i jugaran les semifinals contra el Quart, el botxí a la final de la Copa Catalunya

El Montgat va fer la feina i es va classificar per la final a 4 de la lliga Catalana EBA en vèncer al Sabadell a domicili per 79 a 93

Els de Xavi Bassas sabien que depenien d'ells mateixos per classificar-se ser 1rs de grup i evitar el Tarragona, l'amfitrió i màxim favorit per endur-se el títol.
    Amb les idees clares i la motivació al 100%, els vermells es van cruspir al Sabadell des de l'inici.

La major intensitat ràpidament es va traduir amb un parcial al marcador (16 a 29 al min 10), Rubén Morales feia el que volia sota els cèrcols, i la intensitat del perímetre del Montgat, marcava el ritme del partit.

La diferència va arribar a créixer fins els 22 (18 a 40) però de la mà de Guàrdia i Mañés, els locals van retallar la diferència a la mitja part (35 a 50).

A la represa, els del Baix Maresme no van donar cap opció, i de nou es van endur el quart per establir la vintena un altre cop (55 a 74). Cairó i Medio duien el pes ofensiu de l'equip, que tenia la classificació a tocar. als darrers 10 minuts, el Montgat va reduir una marxa tot i que mai va veure perillar el triomf.

El destí ha estat capritxós i ha emparellat als vermells amb el Quart, el botxí a la final de la Copa Catalunya de la temporada passada.
    El partit es jugarà dissabte a les 18h al Pavelló municipal d'el Serrallo a Tarragona

En cas de guanyar, la final seria l'endemà diumenge a les 19:30 contra el vencedor del partit entre el Tarragona i el Collblanc.