Maldonado deixa oberta l’opció de reforçar la plantilla

  0
  Captura de pantalla 2015-12-27 a la(s) 15.56.28.png

  27/12/2015 – El tècnic del FIATC Joventut creu que els jugadors actuals seran capaços de canviar la dinàmica que viu l’equip, però no descarta recórrer al mercat.

   

  Igualant una de les pitjors ratxes dels darrers anys – set derrotes seguides – la Penya marxaria de Miribilla amb l’objectiu d’agafar-se a les sensacions experimentades durant l’últim quart del partit contra el Dominion (85-77).

   

  “No hem llençat la tovallola. L’equip ha treballat bé al final, en un partit que semblava perdut. Els dos últims quarts els hem guanyat, però ens ha acabat passat allò que prevèiem. És molt difícil estar bé durant 40 minuts després de desaparèixer en l’últim partit”, valorava Salva Maldonado a RCB, just després de confirmar-se una nova derrota.

   

  Segons el tècnic adrianenc, la plantilla del FIATC Joventut viu una situació “en la qual les coses ens afecten”. Per Maldonado, el conjunt badaloní continua anant “molt al límit”, tot i haver millorat a Bilbao “alguns aspectes defensius”. “Ara hem de treballar durant la setmana per recuperar la confiança. Això fa que l’energia minvi. Aquest és un dels nostres principals enemics”, destacava l’entrenador verd-i-negre.

   

  Durant la seva valoració post partit, el tècnic de la Penya parlaria per primer cop aquesta temporada de la possibilitat de reforçar la plantilla, tot i que sense referir-se explícitament a cap posició concreta.

   

  “Segurament estem en el punt de ser conscients que, entre tots, hem de fer un esforç important. Si som capaços de fer-ho, jo penso que reaccionarem. Si acabem necessitant ajuda, haurem d’analitzar la situació”, declarava Salva Maldonado a RCB.

   

  “Hem de reconèixer la situació que tenim i tenir clar qui som. S’ha de fer un esforç extra per competir i, si s’aconsegueix, penso que l’equip encara té marge. Si només anotem, el nivell de la lliga ens impedirà guanyar partits”, afegia el tècnic tot seguit.

   

  Segons Maldonado, el FIATC Joventut no canviarà la “seva filosofia”. Ara cal buscar “la solidesa i recuperar la millor versió defensiva” del bloc. “Crec que amb els que som ho podrem fer, però desconec què passarà a mitjà termini”, admetia el preparador adrianenc, deixant oberta la possibilitat d’haver de recórrer al mercat.