El Montgat perd l’últim salvavides (81 a 68)

28
    j19.JPG

15/04/2014
    Els vermells van caure a la pista del Tarragona i podrien certificar el descens matemàtic la propera setmana

El Montgat va caure a la pista del Tarragona i ja no té més vides si vol salvar la categoria esportivament a la lliga EBA.

Amb aquesta derrota els de Xavi Bassas ja no tenen marge d'error i han de guanyar els 3 partits que queden i esperar que el Sabadell no en guanyi cap.

Al pavelló d'el Serrallo els vermells van tornar a competir 30 minuts però es van quedar a les portes del triomf.
    En un inici fred, els locals van cometre menys errors per agafar una renda de 5 punts al final del 1r quart (17 a 12).

Al 2n, els del Baix Maresme ho van intentar amb una defensa zonal, que si bé inicialment va ser trencada per Gerard Santiago, després va col·lapsar l'atac del Tarragona fins a ajustar el partit de nou (41 a 39).

A la represa, els locals van estar més encertats per ampliar la diferència fins els 8 a falta de 10 minuts, i en aquest tram final, la bona defensa del CBT i la falta de benzina del Montgat, van fer la resta.

Rubén Morales, Javri Rodriguez i Stefan Ivanovic van ser els més destacats en un dia en que la falta d'encert exterior (6 de 21) va tornar a ser decisiva.
    El proper partit dels vermells serà el dissabte 26 a les 19h a la pista del Cornellà.