El Montgat posa la directe cap al Play Off (78 a 86)

0
    28
    montgat.JPG

11/03/2013
    Els de Xavi Bassas sumen la 6a victòria i ja en tenen 3 i l'average de marge sobre el Sant Cugat

El Montgat va aconseguir la 6a victòria consecutiva a la pista del Mollet B i ja té 3 partits d'aventatge i l'average sobre el Sant Cugat, el 5é classificat.

Els de Xavi Bassas van veure com els del Vallès remuntaven l'avantatge inicial del Montgat i fins i tot es posaven 5 amunt a l'últim quart, però van ser capaços d'acabar practicant la defensa dels últims partits per endur-se el triomf.
    Quan van poder aturar Albert Ferrer (35 punts per 33 de valoració) el Mollet B es va apagar i Morales, Camins, Medio i Cuesta van posar-hi l'experiència per sentenciar.

Abans, els del Vallès havien sabut respondre el primer cop del Montgat (18 a 25) gràcies a un inspirat Usatorre, amb un parcial de 14 a 3 en els 6 primers minuts del segon quart. Els vermells però van saber aturar el cop i van marxar als vestidors amb el partit obert (40 a 39).

A la represa, el Mollet B va seguir confiant en la figura d'Albert Ferrer, que portava 17 punts a la mitja part i 29 al final del 3r. A l'altre cèrcol  Rubén Morales , que havia estat desaparegut fins el moment, començava a carburar (65 a 63).

Un triple de Reina en la primera jugada de l'últim quart posava una màxima de 5 punts (68 a 63) però llavors el partit va canviar per complet.

El Montgat va jugar els millors minuts defensius i va desarticular Ferrer i per tant també al conjunt local.
    Amb un parcial de 10 a 23 en 6 minuts van donar-li la volta al matx i va esgotar les opcions del Mollet B.