El Montgat s’assegura una plaça als Play Off (77 a 67)

0
    20

08/04/2013
    Els de Xavi Bassas seran a la postemporada després de vèncer l'Arenys

El Montgat va fer els deures abans d'hora en vèncer l'Arenys per 87 a 77 i s'ha assegurat una plaça a la promoció d'ascens quan encara queden 5 jornades.
    Amb aquest triomf, els del Baix Maresme ja només es preocupen d'aconseguir la millor posició possible i la setmana que ve visitaran el Quart, amb l'average parcial a favor, per mantenir vives les opcions d'acabar líder.

A diferència d'altres partits, el Montgat es va posar el mono de treball des del primer moment.
    Els vermells tenien ben estudiat al seu rival, al que van anul·lar en els primers compassos (23 a 11 min 10).

A l'inici del segon quart, res va canviar i els locals van arribar a tenir un avantatge de 19 punts, salvat pels maresmencs abans de la mitja part (43 a 28).

Aquest petit parcial va donar ales a l'Arenys que va saber capgirar el partit a la represa i cruspir-se la diferència al mateix 3r període.

Els de Cesar Saura van arribar a posar-se a 4 punts aprofitant que el Montgat només va poder anotar-ne 2 punts en 7 minuts. Els locals però, van reaccionar tornant a estirar la diferència (54 a 41) però l'Arenys mai es va donar per mort i va tornar a ajustar el partit per acostar-se a 4 a falta de 4 minuts.

Llavors Marc Camins va donar el cop definitiu amb un dels 3 triples que va fer i Artur Grau va rebre una tècnica per simular, que va acabar sent definitiva.