El Montgat torna a caure en un cara i creu (77 a 72)

0
    32

17/12/2013
    Els vermells van cedir a la pista de Sant Nicolau, quan guanyaven de 7 a l'últim quart

El Montgat va tornar a caure en un final igualat, aquest cop a la pista del Sant Nicolau de Sabadell. Els de Xavi Bassas són l'únic equip que no han aconseguit cap victòria en els 5 partits disputats fins ara, tot i tenir millor balanç entre punts anotats i punts encaixats que equips que porten 2 triomfs.

A Sabadell, els vermells van llençar per la borda la feina feta en un extraordinari 2n quart. Si bé Pardina i Xavi Costa van dominar els primers compassos (23 a 13), el Montgat va saber reaccionar de la mà de Medio i Morales per etzibar un 9 a 29 que deixava el partit favorable (32 a 22).

El Sant Nicolau va aturar el cop a la represa gràcies a l'actuació de Pardina i Kody, els dos jugadors vinculats amb La Bruixa d'Or Manresa, (49 a 56 min 30), i a l'últim període van rematar la feina amb un extraordinari Tapio Makki. L'aler suec va anotar 5 triples que van capgirar el marcador.

2 tirs lliures fallats de Costa, per 2 anotats de Pol Bassas donaven una petita oportunitat als del baix Maresme, però Oriol Muñoz es va precipitar, i el Sant Nicolau va segellar el triomf des del tir lliure.

El Montgat marxa de vacances amb un mal regust de boca, i haurà de buscar l'estrena a la lliga EBA el 2014.