El Prat guanya en una pista màgica pels jugadors (65 a 75)

0
    28

17/12/2013
    Els júniors de l'any passat tornaven a Marin, on van conquistar el campionat d'Espanya

El Prat Joventut va sumar la 7a victòria de la temporada, i manté viu el somni de la Copa Adecco Plata, al derrotar al Marin Peixegalego a domicili per 65 a 75.
    El partit va ser especial per bona part de l'equip, que retornava per primer cop a l'escenari on l'any passat, com a júniors verd-i-negres, van aconseguir el campionat d'Espanya

Els gallecs però, no ho van posar fàcil. Liderats per l'exjugador del Prat, Albert Homs, van dur la iniciativa en els primers compassos (23 a 13). Només Caven des de l'exterior i Serrano per dins podien oposar resistència.

Al 2n quart però, la tendència va canviar. Tot i que els de Carles Duran van seguir tenint problemes per atacar la zona del Peixegalego, en defensa van trobar el punt necessari. Iriarte feia de pivot mòbil i donava opcions ofensives des de fora perquè l'equip recuperés la diferència abans del descans (35 a 35).

A la represa, el Prat va seguir sent l'equip que duia la iniciativa. 2 triples d'Iriarte van permetre agafar un coixí, que amb accions de Serrano i Vilanova es va mantenir fins els 9 de diferència al acabar el quart (47 a 56).

Els locals van desistir en la seva defensa zonal, però no va afectar al Prat, que ja li havia trobat el ritme al partit. 8 punts d'Abalde, que jugava a la seva terra, van impedir qualsevol intent de reacció del Peixegalego.

Ara el Prat tornarà a jugar a casa el dissabte a les 18:15 contra el Zornotza basc.