El Montgat torna a naufragar al final (60 a 68)

0
    33

25/03/2014
    Els de Xavi Bassas van arribar vius als últims 10 minuts, pe`ro van tornar a patir una baixada de nivell

El Montgat es va tornar a quedar sense opcions de guanyar el partit en un últim quart.

Els de Xavi Bassas van competir durant molts minuts de tu a tu contra el Sant Nicolau, un rival de la zona alta de la lliga, però els va faltar un punt més de tot plegat als últims minuts per competir realment per la victòria.

La sortida dels vermells va tornar a ser el millor del partit. Liderats per Pol Bassas, la bona feina al darrere de l'equip, que va aconseguir deixar al Sant Nicolau en 6 punts en els 7 primers minuts, no va tenir recompensa en un mal final de 1r període (14 a 17).

Si bé Pol Bassas era el millor dels locals, pels visitants ho era Kody, el pivot que també juga amb el Manresa de la lliga ACB, que va acabar amb 20 punts i 10 rebots per 31 de valoració.

Al 2n quart, les forces seguien igualades i els sabadellencs només van poder marxar 4 amunt als vestidors (27 a 31).

A la represa, les alternances en el marcador van ser constants, tot i que ja es va veure per on patiria el Montgat.
    Quan el Sant Nicolau era capaç d'imposar els seus centímetres, sobretot en defensa, i els locals no en ficaven una de fora, la diferència entre els dos equips quedava palesa.

Així, els de Xavi Bassas es van arribar a posar per davant, i tot i que els visitants van agafar una renda de 10 punts, el Montgat va aconseguir guanyar el període i encarar els últims 10 minuts només 3 avall (45 a 48).

A l'últim quart però, només hi va haver un equip. El Montgat va tornar a perdre pistonada, i el Sant Nicolau anava cap amunt als dos costats de la pista. Els centímetres del joc interior visitant, en el que tots els pivots passen dels 2 metres, van acabar sent decisius.

Amb aquesta derrota la permanència esportiva es complica encara més. El Montgat és a 2 partits del Sabadell, quan només queden 5 jornades i els vermells han de jugar 4 compromisos a domicili. El 1r d'ells serà aquest dissabte a les 18h a la pista de l'Hospitalet.