La Minguella planta cara al Sant Cugat i el Natzaret perd un duel directe

0
    39
    DSC04613.JPG

Sense jornada badalonina a Copa Catalunya, el primer cap de setmana de 2018 amb competició s'ha traslladat a Primera Catalana. L'equip més necessitat de victòries és la Minguella de Carles Esteve. A la primera jornada de l'any, el conjunt de Casagemes visitava la pista d'un dels gegants de la categoria, el Sant Cugat.

El primer quart es va tancar molt equilibrat (14-13), amb un marcador que deixava oberta qualsevol sorpresa. Cabrera va liderar l'atac de la Minguella al segon quart amb sis punts però les santcugatenques van ampliar mínimament el marcador amb l'encert en tirs de camp i des de la línia de tir lliure (34-30). A la represa, Morales va trobar les pessigolles de les locals i el marcador es va tornar a igualar (60-60). Malauradament, els darrers 10 minuts van ser els menys efectius de tot el partit i el Sant Cugat no ho va desaprofitar (73-66). Amb aquesta derrota, la Minguella tanca la classificació (3/10).

Per la seva banda, el Sant Andreu Natzaret (5/9) de Ricard Gómez visitava el Vallès per enfrontar-se contra un rival directe a la taula, el Granollers. Les locals van obrir una petita escletxa de cinc punts al quart inicial (14-9) però la reacció badalonina va arribar abans de la represa. L'encert en el tir exterior va deixar el marcador en un mínim desavantatge d'un punt (24-23). Aquesta reacció, però, no va tenir continuïtat al segon temps i el Granollers va agafar el timó del partit (39-26). El partit es va tancar amb el 57-33 final.

A Segona Catalana, la Unió Bàsquet Llefià va caure contra el Sant Quirze (67-58) i el Círcol a La Plana davant el Sabadell (45-66). Finalment, a Tercera, el Badalonès va superar la Llefià B (70-44), el Sant Josep va guanyar el Joventut B (56-80), la Minguella B va perdre a la pista del Sant Pol (59-44) i el Círcol B es va imposar al Natzaret B (45-42).