El Museu acull una xerrada sobre les clàusules abusives de les hipoteques

  0
  43

  18/11/2013 – Demà a les 18h, responsables de l’Associació per a la Defensa d’Afectats per Productes Finances d’Alt Risc (APREDEF) explicaran quina és la situació actual en aquesta problemàtica.

  Les clàusules abusives en els contractes hipotecaris és el tema d’una conferència que tindrà lloc el proper dimarts 19 de novembre, a les 18 hores, al Museu de Badalona. Responsables de l’Associació per a la Defensa d’Afectats per Productes Finances d’Alt Risc (APREDEF) explicaran quina és la situació actual en aquesta problemàtica.

   

  L’Ajuntament de Badalona, a través del Departament de Consum de l’Àrea de Promoció Econòmica, Comerç, Consum i Turisme, ha organitzat aquesta xerrada per ajudar a informar i orientar els afectats per aquesta situació. En els darrers temps, el Departament de Consum de l’Ajuntament de Badalona ha constatat un augment notable de demandes d’informació de consumidors afectats en temes bancaris per contractació de productes tòxics i d’hipoteques amb presumptes clàusules abusives. A part de la informació, el Departament de Consum posa a disposició del ciutadans formularis de reclamació per facilitar les seves demandes.