El Museu busca fotos antigues dels veïns de Badalona per editar un llibre

  0
  51
  La salut museu badalona.jpg

  20/07/2016 – Es tracta del projecte L’Abans Badalona 1966-1983, una publicació que es realitzarà a partir de les fotografies aportades pels ciutadans.

  Fa uns dies es va presentar el projecte del llibre L’Abans Badalona 1966-1983, una publicació que es realitzarà a partir de les fotografies aportades pels ciutadans, i en el qual hi col·laboren l’editorial Efadós i el Museu de Badalona.

   

  El Museu ja va participar, els anys 2005-2006, en l’elaboració del llibre de fotografies antigues de L’Abans Badalona. Aquell projecte d’història gràfica va ser possible gràcies a la col·laboració de molts badalonins que van permetre copiar les seves fotografies.

   

  Deu anys després, l’editorial i el Museu tornen a col·laborar, aquesta vegada per a la creació d’un segon volum que recollirà imatges des del 1966 al 1983, acompanyades dels textos que explicaran com era i com es transformava la ciutat.

   

  La persona encarregada de recollir i documentar les imatges serà Gala Canle. Des del Museu es fa una crida a la ciutadania que estigui interessada a participar-hi i conèixer de ben a prop el projecte per ajudar a fer-ne difusió amb l’objectiu que aflorin nous materials gràfics amb les seves històries particulars i/o familiars.