El Sant Josep es venja de l’IPSI (70 a 66)

32
    8.JPG

01/04/2014
    Els parroquials van tornar-li la moneda al tram final i li recuperen l'average

El Sant Josep es va venjar de l'IPSI, que a la 1a volta va guanyar al Centre Parroquial amb un triple de Regal sobre la botzina, i li va recuperar l'average

Els de Víctor Cruz van fer un molt bon partit, anul·lant durant molts minuts les peces importants dels locals. La bona defensa inicial sobre Regal, Roig i Gratacòs, va permetre que els groc-i-lila agafessin 16 punts d'avantatge en pocs minuts.

Al 2n quart però, de la mà d'Albert Serra, els barcelonins es van refer i van marxar als vestidors amb només 4 punts de desavantatge després d'un triple de Serra sobre la botzina (34 a 38).

Després del descans, els 2 equips van fer el seu millor bàsquet ofensiu, i tot i que l'IPSI ho va provar amb una zona, el Sant Josep va trobar solucions des de l'encert exterior, en especial de Diego. La bona connexió interior entre Juanan Gracia i Àlex Molina mantenia als parroquials per davant, però una serie de pilotes perdudes va permetre a l'Ipsi córrer i capgirar el marcador.

Llavors va aparèixer Xavi Gonzàlez en el millor moment per anotar 2 triples seguits, capgirar el marcador, segellar la victòria i esgarrapar l'average.

Amb aquesta victòria, el Sant Josep segueix a 2 partits del 3 classificat quan queden 5 jornades.
    Aquest dissabte a les 20:45 miraran de mantenir la bona línia contra l'Aese, un rival directe.