El Natzaret es refà amb contundència (89 a 52)

0
    30

04/11/2014
    Els de Víctor Carrasco van etzibar un 31 a 6 al 2n quart i mai van aixecar el peu de l'accelerador contra el CN Terrassa

El Natzaret va donar una resposta de líder a les dues derrotes seguides contra l'Artés i el Vic i va esclafar al CN Terrassa en un dels partits més complets de la temporada.
    Els de Víctor Carrasco van dominar el partit d'inici a fi i no es van relaxar en cap moment, gaudint del joc demolidor que van practicar sobre la pista.

Ja des de la sortida, els locals es van oblidar de les dues derrotes i van posar un nivell d'intensitat altíssim. La pressió defensiva donava els primers rèdits (7 a 2 i 13 a 7) tot i que els vallesans es van enganxar al partit abans d'acabar el quart (22 a 18).

Al 2n però, el Natzaret va tenir un dels moments més dolços en el que va de temporada. La pressió va ofegar al CN Terrassa, i més enllà dels punts fàcils de contraatacs de Nl Santiago, l'equip va retrobar l'encert exterior que li havia mancat les últimes jornades.

Amb tots aquests ingredients, els de Víctor Carrasco van completar un període genial (31 a 6) per arribar al descans amb el matx sentenciat (53 a 24).Tot i que no perillava la derrota, el Natzaret no va aixecar el peu de l'accelerador i va mantenir el ritme del matx arribant a guanyar de 39 punts al final del 3r quart.

Amb aquest triomf, el Natzaret segueix líder amb un partit d'avantatge contra el Mollet, i mirarà de mantenir aquesta posició privilegiada dissabte a les 18h a la pista de l'Argentona.