El Prat remunta i serà a la final de la lliga catalana Leb (87 a 60)

  0
  lleida.jpg

  23/09/2013
  El filial verd-i-negre va acabar esclafant al Lleida i jugarà la final, dijous a les 21h a Andorra contra el guanyador de l'Andorra – Barça B

  El Prat Joventut va aconseguir una victòria èpica contra el Força Lleida, que disputa una categoria superior, i jugarà la final de la lliga Catalana Leb contra l'Andorra dijous a les 21h a Andorra contra el guanyador de l'Andorra – Barça B.

  Els nois de Carles Duran van aconseguir remuntar els 11 punts de desavantatge de l'anada i van endur-se el partit i l'eliminatòria amb sense acabar patint. 

  Com va passar en l'últim partit de la passada temporada, els potablava fan tirar de l'efecte del Joan Busquets, i des dels primers compassos van demostrar que eren capaços de capgirar l'eliminatòria. 
  Al primer quart van arribar a col·locar-se 12 punts amunt, tot i que els de la terra ferma van despertar amb un 9 a 0 que igualava les coses. 

  El segon quart va ser de l'equip local, que tot i dominar el joc, va arribar empatat a la mitja part (38 a 38). 
  A la represa, el Prat va tornar a estirar la diferència i a establir-la en els 12 necessaris per passar a la final (48 a 60), i en el darrer període va passar per sobre d'un Lleida al que li van faltar cames per aturar el vendaval dels del Llobregat.

  Fins a 6 jugadors del Prat Joventut ban passar dels 10 de valoració, destacant l'aler Jonas Caven, que aquest any serà un dels 4 vinculats amb la Penya, i el júnior verd-i-negre Zoran Nikolic..