El Natzaret no pateix per mantenir el liderat a Girona (54 a 72)

0
    25
    j9.JPG

12/11/2013
    Els de Victor Carrasco en van tenir prou amb un bon 3r quart per desmuntar al Sant Narcís

El Natzaret en va tenir prou amb un quart per derrotar al Sant Narcís i mantenir-se com a líder en solitari del grup 1 de la Copa Catalunya
    Els gironins van aguantar 20 minuts gràcies a una defensa zonal i a l'encert de Clavaguera i Mondéjar, però les estrelles dels locals van estar massa soles i el Natzaret va trencar el partit amb un 29 a 9 de 3r quart.

En un inici d'intercanvi de cistelles, el Natzaret va aconseguir avançar-se al final del 1r quart (15 a 20).
    A l'inici del 2n, Monndéjar i Clavaguera van aprofitar el desconcert que havia provocat una defensa 3-2 per posar per davant als gironins (25 a 23). Tot i això, els bons 2 últims minuts de quart van permetre etzibar un 0 a 8 que va tornar a donar avantatge al Natzaret al tancament de quart (29 a 33).

A la represa, el Natzaret va sortir molt més intens que el seu rival. Les bones defenses van ajudar a recuperar moltes pilotes per anotar cistelles senzilles. Una tècnica als locals va acabar d'aplanar el camí perquè Riera des del tir lliure i Nil Santiago amb 2 triples fessin créixer la diferència fins els 24 abans de l'últim quart.

Al darrer període, el Sant Narcís va treure l'orgull i es va arribar a posar a 16, però entre Riera -un mestre administrant avantatges- i Jérez, van mantenir la diferència fins el final.

Ara el Natzaret aspira a classificar-se per jugar la seva 1a Copa Federació. Els de Víctor Carrasco haurien de quedar entre els 2 primers un cop s'hagi disputat la jornada 13
    El calendari els afavoreix ja que jugaran 3 d'aquests 4 partits a casa i evitaran fer-ho contra El Masnou i el Salt, dos dels equips més forts de la competició.

El proper partit del Natzaret serà dissabte a les 17:30 al pavelló dels Països catalans contra el Platges Mataró.