Massa Arenys per l’UBSA (72 a 83)

  0
  j9.JPG

  12/11/2013
  Els maresmencs van ser dominadors tant a la zona com en el tir exterior

  L'UBSA no va poder sumar la 3a victòria de la temporada i entra de ple a la zona de descens directe

  Els de César Santmartín només van poder aguantar-li un quart a l'Arenys. Després d'un inici igualat (18 a 14), els del Maresme van agafar-li la mesura al partit, i ofegant als adrianencs en defensa, Cabrera i Mons es van encarregar de fer la resta en atac (29 a 39). 

  A la tornada dels vestidors, es va mantenir la mateixa tònica amb l'inconvenient de que Marcos Morales i Pol Farrés, els únics interiors grossos de l'UBSA, es van carregar amb la 4a falta i Sanmartín va haver de jugar molts minuts amb Xavi Espiga i Sergi Gil per dins. 

  Al darrer període els locals van rebaixar la desena de punts, però llavors 2 triples seguits de Llorenç Mons (en va fer 6 de 7), van tirar pel terra les opcions de l'UBSA, que tot i anar perdent de 16 va maquillar fins els 11 finals.

  Cabrera (31 de valoració) i Mons (30), van ser els millors de l'Arenys, mentre que Espiga (24) va ser l'únic referent de l'UBSA.

  El proper partit dels adrianencs serà dissabte a les 19h a la pista d'El Masnou, on intentarà aturar una sèrie de 5 partits seguits perduts