Lladó guia el Círcol contra el Palamós (78 a 63)

  0
  x publicar.JPG

  20/01/2014
  Els de Cesc Castellet van trencar el partit contra el Palamós en una 2a part amb molt de ritme. Lladó va acabar amb 22 punts i 6 assistències per 29 de valoració

  El Círcol es va refer de la derrota de la setmana passada a la pista de l'Onyar i va aconseguir una victòria de molt de merit contra el Palamós, un rival directe, per 15 punts. 

  Els de Cesc Castellet van fer una 2a part extraordinaria, liderats per Andreu Lladó, que va ser el dominador del matx i va acabar amb 22 punts i 6 assistències per 29 de valoració.

  Els 2 equips van plantejar un partit amb moltíssim ritme, que no va trobar aturador en els 40 minuts de joc. La sortida frenètica del Círcol (8 a 3) amb 2 triples de Ruzafa, va trobar una ràpida resposta per part dels de la Costa Brava, que tenien a Ureña (10 punts) com a màxim anotador.

  Els locals eren els que estaven cometent més errors, i això permetia al Palamós obrir un forat (10 a 18), però amb l'entrada de Lladó i Quim Forteza, el Círcol es va refer. el matx no va perdre gens de ritme i les accions ràpides, intenses i de caràcter es seguen succeint. 

  L'encert exterior de Lladó i de Forteza, que van anotar 3 triples seguits, van permetre als locals marxar als vestidors amb un lleuger avantatge (37 a 33).

  A la represa poc va canviar. Jugant possessions curtes i amb molts intents de contraatac, el Círcol va arribar a gaudir d'una diferència de 7 punts (42 a 35), però els errors de concentració van tornar a donar una oportunitat al Palamós (42 a 41). 

  Quan semblava que el Palamós es oposaria per davant, els de Cesc Castellet van tornar a prendre la iniciativa. Raül Castillo es va fer molt gran prop de la zona, i 6 punts seguits de Toni Forteza van estirar de nou la diferència (51 a 44). 

  La bona sortida encara va engrandir el redit, i tot i que semblava que pel ritme del partit el Palamós podia entrar de nou en un 3 i no res, va ser el Círcol, que amb cistelles de murri i un Lladó decisiu, va trencar el partit (67 a 51). 
  Una antiesportiva sobre Lladó, que va acabar convertint els 4 punts, va ser l'estocada definitiva (75 a 53)

  A partir d'aquell moment, els locals van aixecar el peu de l'accelerador i el Palamós va aconseguir maquilla el resultat fins els 15 finals.

  La bona actuació de Lladó va estar ben secundada per la de Toni Forteza, que va fer 18 punts per 17 de valoració. A l'altre bàndol en canvi, l'estrella Nando Brazo es va quedar en només 5 punts.

  Ara el Círcol tornarà a jugar a casa diumenge a les 19h per estrenar la 2a volta contra el Figueres, el cuer de la lliga, que només ha guanyat un partit.