El Natzaret pot amb el líder

0
    24

26/10/2015.- El Natzaret va guanyar de forma contundent e Geig, fins aquesta jornada líder de la classificació sense haver perdut cap partit.

La intensitat durant tot el partit va ser la clau, amb totes les jugadores sumant i aportant per aconseguir una diferència de 30 punts, tot i la baixa d’Eli Calvo.

L’equip va estar molt encertat en triples (9, amb 5 jugadores anotant des d’aquesta distancia ) i combinat amb la intensitat defensiva van anar augmentant la diferència a mesura que avançava el partit.

El Geig ho va intentar amb pressions a tota la pista, defenses zonals i alternatives defensives, però el Sant Andreu va reaccionar amb confiança i serenor. I la defensa asfixiant deixava el rival sense possibilitats de reaccionar.

Els punts van quedar molt repartits i tot l’equip va sumar per aconseguir la tercera victòria de la temporada. El proper partit serà diumenge a la pista del Grup Barna.

A segona, el Badalonès guanya el derbi

El Badalonès va anar tot el partit per davant al marcador i va saber resoldre un final igualat, amb  més veterania que en anteriors partits i de la mà de Montse Suàrez.

El Joventut Badalona Femení va jugar el partit després de la presentació oficial del club i els va faltar ritme de competició.

Aquest dissabte intentaran refer-se a casa contra el Malgrat a les 19.15h, mentre que el Badalonès buscarà la segona un altre derbi contra la Minguella.

La Minguella arribarà després de guanyar el seu partit a Banyoles. Les blaves van començar el partit molt concentrada defensivament. Però fins el segon quart no van trobar l’encert ofensiu.

Amb un joc ràpid i vibrant van aconseguir un avantatge de 7 punts. El partit semblava controlat però un Banyoles amb les idees més clares li va donar la volta al marcador i es va posar 6 punts per sobre.

En el moment més complicat, la Minguella es va posar a treballar i amb un parcial de 20 a 4 va trencar el partit i va encarar els últims minuts amb el partit resolt.

El Llefià va sumar fora de casa en un partit important contra un rival físicament més fort, com el Quart. Les badalonines van començar dominant el primer quart (6-17) i gràcies a les rotacions van anar per davant quasi tot el partit.

Els triples de Cristina Rubio van donar la màxima diferència al Llefià 6-20. Però la defensa local va millorar i gràcies els tirs lliures es van acostar fins el 20-25 del descans. A la represa, les locals van arribar a capgirar el marcador però les de Badalona van respondre amb el joc en equip, el control del rebot i el lideratge defensiu d’Iria Rodríguez per acabar el quart 30-37.

Al parcial definitiu es van notar els 10 tirs lliures més que va llençar el Quart i el marcador es va tornar a equilibrar. Però el Llefià va saber gestionar millor els minuts finals i es va endur la victòria d‘una pista molt complicada.

Les joves bases Carla Jordàn i la junior Judith Viñals (la mes valorada del partit) van destacar en l victòria. Amb 4 victòries en 5 partits el Llefià s’ha convertit en una de les sorpreses d’aquest inici de temporada. Dissabte a eles 19.30h reben el Natzaret en un altre derbi badaloní a Segona.