L’UBSA agafa més aire respecte el descens directe (63 a 73)

0
    26

25/02/2014
    Els adrianencs van guanyar a la pista del Sant Narcís i encadenen la 3a victòria seguida

L'UBSA va sumar la 3a victòria seguida al imposar-se a la pista del Sant Narcís, el cuer de la classificació, per 63 a 73
    Amb aquest triomf, els de César Sanmartin confirmen la bona dinàmica competitiva i agafen una mica més d'aire respecte el descens directe, que ara mateix marca amb una victòria menys el Prat, amb el que els adrianencs li tenen l'average guanyat.

Dissabte a Girona va guanyar l'equip que va cometre menys errades. Sense fer un gran partit, i això és el que li dona més valor al triomf, l'UBSA va poder sumar. Els adrianencs sempre van anar per davant en el marcador, i van treure molt de profit dels bons percentatges de tir.

Tot i això mai van acabar de rematar un rival més dèbil i en defensa van estar bé individualment i puntualment. Després d'un 1r quart igualat (19 a 21), se'n va jugar un de patètic (7 a 10), i al minut 30 l'UBSA tenia el partit encarrilat (42 a 55).
    El Sant Narcís ho va seguir intentant i es va arribar a posar a 4 punts, però l'UBSA, un dels pitjors equips des de la línia de tir lliure, aquest cop va estar segur (81%) per amarrar el triomf.

Aquest dissabte els adrianencs miraran de perllongar la sèrie de triomfs contra el Natzaret, el líder de la lliga, que ha perdut els 2 bases per lesió. el partit serà a les 19:30 al Can Ricart.