La Minguella respira i el Sant Josep agafa el to

0
    28

7/3/2016.- La Minguella guanya un partit clau per allunyar el descens directe i el Sant Josep fa una de les millors parts de la temporada.

El Sant Josep va tenir una molt bona sortida a Vic a una primera part molt completa. La bona defensa els va permetre córrer i amb encert des del 6’75 van deixar el marcador al descans, 32-48.

L’atac va ser ràpid i fluid tot i la defensa en zona del rival, però els groc i liles van saber trobar respostes gràcies a la feina feta durant la setmana.

Al tercer quart, el Vic es va recuperar fins acostar-se a 7 punts. Però els parroquials no volien complicacions i van tornar a posar la barrera dels 10 punts de diferència.

El Sant Josep va poder mantenir aquesta distancia fins el final, 66-74, en un partit on tots els jugadors van aportar per superar les baixes de Carcelles i Rodríguez. El proper diumenge partit a casa contra el Castellar a les 19.30h.

La Minguella suma una victòria important contra l’Alpicat i deixa el descens directe a un partit. Els blaus tenien el partit marcat al calendari i van sortir molt motivats.

La concentració i l’encert dels primers minuts els va donar un primer avantatge de 12 punts en 4 minuts. Joc ràpid, encert exterior i bones accions defensives van deixar el marcador 21-13.

Al segon quart, la Minguella seguia portant el ritme però l’encert de l’Alpicat en triples feia impossible marxar al marcador.

A la represa, els visitants van retallar distàncies i es van quedar a només dos punts. En el moment més delicat van aparèixer l’orgull i les ganes per sumar una nova victòria.

Accions de mèrit en defesa d’Oriol Tomeu i la seguretat en atac d’Albert Villalaín van fer que la victòria es quedés a Casagemes.

El proper dissabte partit complicat a la pista d’un dels equips que més en forma està, l’Ubsa. Serà dissabte a les 17.45h.

El Círcol, en canvi, va perdre a la pista del Llosa. El partit ja no va començar bé amb un 7-0 de sortida. Ni el temps mort i els canvis tàctics canvien la tendència i l’Artés va aprofitar les pilotes perdudes per córrer i deixar el primer quart 22-7.

Al segon quart, van ajustar les línies defensives, però el desencert sota cistella, llençant sols fins a 4 vegades, van impedir ajustar el marcador. La bona defensa va deixar els badalonins encara dins el partit al descans, 33-21.

A la represa, la diferència es va reduir fins els 5 punt, gràcies a les transicions ràpides i l’encert de Quim Forteza. Però una nova estirada de l’Artés deixava el tercer quart, 48-41.

A l’últim quart, es mantenia la distància fins que dos triples de l’Artés van trencar el partit a 3 minuts del final. Al final, 61-48.

La mala sortida i els errors sota cistella (amb un 38% en tirs de 2)  van fer impossible sumar a domicili. Diumenge el Círcol rep a casa un rival directe, un Bisbal Bàsquet empatat a victòries. Serà a La Plana a les 17.45h.