El Neus dóna la sorpresa a Onyar (71 a 78)

0
    33
    neus.JPG
    04/03/2014
    Els col·legials van sorprendre al líder amb un gran partit de Plaza i l'actuació determinant de Gutiérrez al tram final

El Bàsquet Neus va protagonitzar la sorpresa de la jornada en vèncer a l'Onyar a domicili per 71 a 78
    Només 7 dies després de caure a casa contra el cabrera, els col·legials es van refer amb un triomf a una de les pistes més complicades de la lliga.

El 1r quart de l'Onyar feia preveure una victòria senzilla dels gironins. Amb un parcial de 10 a 0, els locals van arribar a dominar el matx per 12 punts (26 a 14).

Àngel Gàlvez va comandar la reacció del colomencs abans de tancar el període (26 a 20) i la bona dinàmica es va mantenir al 2n quart, en el que 3 triples seguits de Plaza, i la bona feina al darrere, van capgirar el marcador abans d'arribar al descans (38 a 45).

L'Onyar va sortir molt millor dels vestidors, però el Neus va aguantar les envestides locals, i de nou amb un triple de Plaza, va aconseguir mantenir l'avantatge al final del 3r quart (58 a 59).

A l'últim període, el joc es va travar i en 5 minuts només s'havien anotat 8 punts. Sergio Plaza tornava a desfer la igualtat, però l'Onyar s'aferrava al partit i entrava als 2 últims minuts per davant (70 a 68). Llavors va aparèixer l'heroï del partit. Marcos Gutiérrez va anotar 2 triples seguits, que van donar l'últim avantatge sense deixar capacitat de reacció.

Amb aquest triomf el Neus es queda 11è, a un partit de la salvació matemàtica, que marca el Lliçà d'Amunt. El proper partit dels blaus serà dissabte a les 20:30 a La Colina contra el Palamós.